To je to što me zanima!

Počelo suđenje psu Medi: Vau! Časni sude želim biti slobodan

Na sudu će raspravljati hoće li pas Medo smjeti cijeli dan provesti vani ili će još ostati u pritvoru zbog lajanja u dvorištu. Bit će ispitani i svjedoci obiju strana
Vidi originalni članak

Na pulskom Općinskom sudu u četvrtak je počelo suđenje psu Medi iz Peroja. Njemu je privremeno sud zabranio lajanje od 20 do 8 sati. Na sudu će ispitati svjedoke obiju suprotstavljenih strana.

- Mi smo za svjedoke pozvali tri obitelji iz Peroja, naše susjede, a i suprotna strana ima svoje svjedoke. Naš je odvjetnik Ivan Milanović iz Umaga. Samo želim da se sve što prije završi i da znamo na čemu smo. Medu nisam poveo na sud. U svom je dvorištu jer ima slobodu do 20 navečer i čeka nas da dođemo kući - rekao nam je vlasnik psa Anton Šimunović.

S Antonom je na sud došla i njegova 75-godišnja majka Marija.

- Cijeli svoj životni vijek nisam morala ići na sud jer nije bilo potrebe. Čak nisam znala niti kako zgrada suda izgleda. Eto, sad pod stare dane morala sam zbog Mede u sudske klupe i nije mi svejedno - rekla je Antonova majka uoči početka ročišta na sudu.

Cijelo vrijeme otkad je Medo pritvoren, nije bilo nikakvih incidenata niti negodovanja od strane tužitelja, Antonovih prvih susjeda.

- Medo se junački drži u zatvoru. Već nekoliko dana kako se približavalo ročište kao da je shvatio da se nešto događa, jer smo svi u kući bili nervozniji. Znao mi je staviti njušku u krilo, tiho zacviljeti polizati me po licu kao da mi je htio reći da suosjeća s nama i da će sve biti u redu - priča vlasnik, koji se nada da će Medo uskoro cijeli dan provesti u dvorištu.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • luna5 03.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • VelimirMarcijus 03.04.2015.

    razumijem ljubav prema kerovima,što kod ovoga vlasnika nije slučaj kada ga veže.ali isto tako treba razumijeti i one koji zbog laveža pola noči ne mogu spavati a trebaju drugi dan cijeli raditi

  • NedjeljkoMaglov 03.04.2015.

    Medu u zatvor,bez lanca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare