To je to što me zanima!

Počeo je otvoreni rat u HDZ-u; Tolušić: 'Karamarko mora otići'

Tomislav Tolušić, potpredsjednik stranke i ministar regionalnog razvoja prvi je koji je javno iskazao nezadovoljstvo Tomislavom Karamarkom: 'Vremena više nema'
Vidi originalni članak

U HDZ-u ključa nezadovoljstvo predsjednikom stranke Tomislavom Karamarkom nakon što nije uspio sastaviti novu većinu za novu Vladu kako je obećavao. Mnogi uopće ne vjeruju njegovim najavama da još ima vremena da uspije u tome. Smatraju kako će stranka s njim na čelu sigurno izgubiti prijevremene izbore u rujnu i zato traže da odmah da ostavku.

U ponedjeljak bi trebalo biti sazvano i Predsjedništvo stranke na kojem se hitno želi maknuti Karamarka. 

Iako HDZ-ovci svoje nezadovoljstvo već mjesecima najčešće izražavaju u neslužbenim razgovorima, potpredsjednik stranke i ministar regionalnog razvoja Tomislav Tolušić je prvi to odlučio prekinuti. Smatra da vremena više nema i ekskluzivno za 24sata je rekao da Karamarko mora otići.

Besmislenim smatra i pokušaj odugovlačenje sa samoraspuštanjem Sabora.

- Predsjednik je rekao da ćemo imati novu većinu. Vjerovali smo mu. Nije ju složio i sada treba sazvati predsjedništvo koje će donijeti odluke. Ja smatram da ako Karamarko nije uspio u preslagivanju, treba otići. Stranka je još jučer trebala krenuti u kampanju. Izbori su za 85 dana. Treba što prije posložiti ekipu. Također, predsjednik Sabora što prije raspustiti Sabor – rekao je za 24sata Tomislav Tolušić. 

>>> Koji je plan za hitno micanje Karamarka, tko bi trebao voditi stranku i koji partneri već odbijaju biti u koaliciji sa HDZ-om ako ga nastavi voditi Karamarko, saznajte u sutrašnjem tiskanom izdanju 24sata...

Idi na 24sata

Komentari 240

  • bosko29 27.06.2016.

    Vidi ovoga govnara što ga je HDZ fino odgojio da sam svojima zabija nož ćim vidi priliku, taj je ko stvoren za vođu HDZ-a.

  • liliana 19.06.2016.

    Svaki narod ima vlast koju zaslužuje,to će i sada pokazati na izborima.Nije me briga tko će pobijediti jer meni će uvijek biti isto,loše.Da smo zaslužili bolje i imali bi.Sve je po zasluzi.

  • ban jelačić_1 19.06.2016.

    normalno da se bune kad im je tupiglupi upropastio vladu i osigurao poraz na sljedečim izborima

Komentiraj...
Vidi sve komentare