To je to što me zanima!

'Noćni marš' u Zagrebu: 'Ove godine veći odaziv nego ikada'

Okupljanje je počelo na Trgu žrtava fašizma gdje će pod vodstvom Le Zbora i uz bubnjanje Drum ‘n’ bijesa biti izveden performans "Patrijarhat siluje"
Vidi originalni članak

Feministički kolektiv fAKTIV održat će "Noćni marš - 8. mart", prosvjedni marš koji se u Zagrebu održava petu godinu za redom. Prosvjed će se ove godine održati pod sloganom ‘Živio feminizam! Živio 8. mart!’.

Kako doznajemo od organizatora, odaziv na peti Noćni marš ove godine je veći nego ikada prije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Okupljanje je počelo na Trgu žrtava fašizma gdje će pod vodstvom Le Zbora i uz bubnjanje Drum ‘n’ bijesa biti izveden performans "Patrijarhat siluje". Povorka prema Zrinjevcu krenut će oko 18 sati.

Prosvjedna ruta od Trga žrtava fašizma kretat će se ulicom Franje Račkog - Jurišićevom - Trgom bana Josipa Jelačića - Ilicom - Gundulićevom - Masarykovom i Teslinom. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • JSpan 09.03.2020.

    To su ove iste koje zagovaraju dolazak tzv migranata iz bliskog istoka, azije, subtropske afrike! Čekaj samo dok se tih nakupi. Oni su ludi za tim što ove propagiraju!

  • gagi187 09.03.2020.

    Feminizam nema veze sa zenskim pravima, to je uzdizanje zenskog spola nad muskim. Necete na taj nacin postic nista osim kontra efekta. Sila poznaje silu...

  • Jadni_Mi 09.03.2020.

    Siluju te udruge nas normalne građane već godinama, pa nikom niš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare