To je to što me zanima!

Početkom tjedna temperature bi u SAD-u mogle biti čak - 50

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Početkom tjedna najavljuje se tzv. polarni vrtlog, neugodnu kombinaciju niskih temperatura, snijega i vjetra. Temperature bi se mogle spustiti za još 20 stupnjeva
Vidi originalni članak

Snijeg i vrlo niske temperature i dalje stvaraju velike probleme u SAD-u i Kanadi, javlja CNN. 

Temperature su se ovog vikenda spustile i do 30 stupnjeva ispod nule. 

Početkom tjedna meteorolozi najavljuju tzv. polarni vrtlog, neugodnu kombinaciju niskih temperatura, snijega i vjetra zbog čega bi se temperature mogle spustiti za još 20-ak stupnjeva.

Do sada je umrlo 13 ljudi, od čega je  njih 11 poginulo u prometnim nesrećama uzrokovanim lošim vremenom.

U Wisconsinu je muškarac umro od hipotermije, a u Byronu je 71 - godišnja žena sa Alzheimerom odlutala od kuće i umrla u snijegu. 

Vlasti upozoravaju građane da do daljnjega ne izlaze zbog vlastite sigurnosti. 

Najugroženiji su beskućnici kojih je u SAD-u više od 600.000. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • veseli987 06.01.2014.

    Pa bolje stanovat u SAD-u na -50 nego u Hrvatskoj na +30, lakše je ponest fizicku hladnocu nego ekonomsku i kulturnu hladnocu koja je kod nas odavno zavladala !!

  • milosrđe 06.01.2014.

    Samo neka oni i dalje legaliziraju izopačenosti poput istospolnih brakova dobit će pošasti gore od od onih u Bibliji, a ni stara bludnica Europa neće proći bezbolno prema proroštvu Marije od Božanskog milosrđa Čeka je katastrofalni potres pa će se i oni koji ne vjeruju u Boga uvjeriti da se Ruka Božje spustila toliko će stravično to biti. Neka samo i dalje se ustrajava diljem svijeta u opravdavanju nastranosti i izopačenosti u ime prava i tolerancije prema različitima, donose se zakoni koji legaliziraju grijeh pa ćemo vidjeti kako ćemo se provesti i što nam je sve doživjeti ne u dalekoj budućnosti već sad u narednim mjesecima.

  • kratkovidniGinekolog 06.01.2014.

    600.000 tisuca beskucnika,je prihvatljiva brojka koju su dopustili objaviti...a stvarna brojka tko zna kolika je.....obecana zemlja,americki san.

Komentiraj...
Vidi sve komentare