To je to što me zanima!

Pod istragom imovina i tvrtke bivšeg dekana Ekonomije?

Darko Tipurić, bivši dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, kaže kako je sve stekao legalno. On i supruga imaju stanove vrijedne 7 milijuna kuna, piše Večernji
Vidi originalni članak

Na meti istražitelja Državnog odvjetništva našao se Darko Tipurić, bivši dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Istražitelji 'češljaju' njegove tvrtke i imovinu. On i supruga vlasnici su nekretnina vrijednih 7 milijuna kuna. Navodno je Tipurić sedam stanova kupio bez kredita. Istražitelje posebno zanimaju njegove tvrtke, a preko njih Tipurić je kupovao dionice Dalekovoda te ih onda prodavao na burzi. Kaže da je sve stekao legalnim prihodima i da je platio poreze, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • hrabro srce_1 07.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 2. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • Enki 07.03.2011.

    Tipurić je to pošteno zaradio.....prodajući diplome... Slično kao i njegov kum

  • malj 07.03.2011.

    70 % Ovih što su nam uništili državu, imaju diplome kupljene preko ovog poštenog radnika. i to našim novcem. Pošteno zaradio BEZ kredita!

Komentiraj...
Vidi sve komentare