To je to što me zanima!

Pod okriljem noći tri su ponija odlučila 'uzeti sobu u hotelu'

Tri ponija su pobjegli s ranča na Savskoj opatovini i tijekom noći lutali po Zagrebačkoj aveniji u blizini hotela. Vlasnika Marka Vranića su ujutro alarmirali njegovi susjedi...
Vidi originalni članak

Čekao sam bus na stanici i nasred križanja vidio konje. Usporavali su promet, ljudi su ih zaobilazili i snimali, nije baš da svaki dan možeš vidjeti konja nasred ceste, rekao nam je čitatelj koji je jučer oko 6 sati snimio ponije kod Hotela Antunović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oni su pobjegli s ranča na Savskoj opatovini i tijekom noći lutali po Zagrebačkoj aveniji. Njihov vlasnik, Marko Vranić (45), rekao nam je da im je netko u noći otvorio vrata štale i pustio ih da odlutaju. Marka su rano ujutro alarmirali susjedi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad sam došao po ponije, zavezao sam kobilu, a ostali su nas odmah počeli vjerno slijediti prema doma - ispričao je Marko i istaknuo da su njegovi poniji Lili i Sokol te kobila Plavuša slobodni, pitomi i poslušni.

- Životinje za poželjeti - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • blondie8 29.12.2016.

    to su mi jako lijepa bića, u njihovom hodu prepune elegancije možemo samo uživati gledajući ih...kobila je divna, dok ovi mališani su predivni onako maleni...sreća. što nisu divlji, već dovoljno pitomi, da nešto nije pošlo po zlu...

  • hugoboss 29.12.2016.

    A sto da sam ja na njih naletio 180 km/sat sa mojim Yugom 45 ???

  • Silvijasos 29.12.2016.

    Konj i 3 ponija ocete reci

Komentiraj...
Vidi sve komentare