To je to što me zanima!

Pod zabranom vozio s 2,43 promila pa završio u zatvoru

Kako se radi o višestrukom povratniku u počinjenju istih i sličnih prometnih prekršaja koji ima više pravomoćnih presuda, policija ga je uhitila, a prekršajni sud mu odredio 15 dana zatvora
Vidi originalni članak

Policajci u Bednji zaustavili su u ponedjeljak navečer automobil kojim je upravljao muškarac (58). Izmjerili su mu 2,43 promila alkohola, a vozio je dok mu vrijedi mjera zabrane upravljanja vozilima svih kategorija.

Kako se radi o višestrukom povratniku u počinjenju istih i sličnih prometnih prekršaja koji ima više pravomoćnih presuda zbog istovrsnih prekršaja, uhitili su ga i uz Optužni prijedlog doveli na prekršajni sud Općinskog suda u Varaždinu s prijedlogom određivanja zadržavanja odnosno kazne zatvora u trajanju do 60 dana. Nakon saslušanja odredili su zadržavanje od 15 dana. Osumnjičeni recidivist je predan u Zatvor Varaždin.
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 12.02.2019.

    Nije u redu da je završio u zatvoru .U Zagorju svaki pravi Zagorac ima u sebi iznad 2,5 promila. Pustite čovjeka na slobudu , kako če u zatvoru bez gemišta. Je li u zatvoru u zagorju ima u kantini gemišta ili litra i voda?

  • NaCl na Ranu 12.02.2019.

    " Ako piješ- ne vozi!". Što tu nije jasno??

  • Dr.VK 12.02.2019.

    bitno da su oni digli kaznu za pojas na 1.000 kuna, u Njemačkoj je 30 eura, a ovakvi voze bez problema. Kazna mu neće bite veća od 60 sati dobrovoljnog rada, a u Njemačkoj bi taj davnih dana bio u zatvoru, a i obavezno odvikavanje od alkohola i to kušnja od godinu dana bez alkohola pa bi tek onda razmislili o vračanju vozačke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare