To je to što me zanima!

Podgora: Brutalno su pretukli mladića, skrivao se u garaži

Mladića (17) su tukli rukama i nogama dok se nije onesvijestio. Kada se probudio, na sebi je imao samo bokserice, preplašio se, te se do jutra skrivao u jednoj garaži. Za nepoznatim napadačima policija još uvijek traga
Vidi originalni članak

Grupa mlađih muških osoba brutalno pretukla je maloljetnika (17) u Podgori. Mladić je zadobio prijelom podlaktice i višestruke hematome po tijelu.

Prošlog ponedjeljka iza ponoći nepoznati mladići zaskočili su žrtvu te ga tukli rukama i nogama dok se nije onesvijestio. Kada se probudio, na sebi je imao samo bokserice, preplašio se, te se do jutra skrivao u jednoj garaži. Tek ujutro je otišao kući. Majka ga je tada odvezla u Dom zdravlja u Makarskoj gdje su mu liječnici prvo utvrdili samo lakše tjelesne ozljede. No, nakon što se žalio na jake bolove u ruci, u petak navečer su mu na splitskoj hitnoj snimili ruku i utvrdili prijelom podlaktice. 

Za napadačima na mladića još uvijek se traga.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • biker12 16.05.2012.

    evo ja idem 8. razred u Zadru i imamo u školi jednog dečka koji je metalac i ima dugu kosu i zbog toga ga svi sprdaju,a najviše jedan kreten koji je pa 7.razred,nosi nož sa sobom u školu i ćaća mu je bija u zatvoru zbog droge i kako će on sad biti normalno odgojeno dite.ja san inače mirno dite,al kad me neko počne tući ili sprdati odma poludin i onda san u stanju nekog pribit.

  • MAX 2010 05.05.2012.

    za sindikate i radnike-prvi udarni bataljon specijalaca a za kriminalce na vlasti-i ubojice hendikepirane i umirovljene trečeligaše za koje su ziher da bi kraj otvorenih vrata dunuli buljom u betonski zid. Šugava zemlja

  • icky 05.05.2012.

    DOVEDITE IH MENI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare