To je to što me zanima!

Podigli auto i izvukli dječaka koji je bio zaglavljen pod njim

Po izlasku iz djedova automobila Dominic (6) se spotaknuo i pao pod nadolazeći automobil. Mališana su oslobodili policajci i slučajni prolaznici koji su digli auto
Vidi originalni članak

Floridska policija objavila je dramatični snimku spašavanja šestogodišnjeg Dominica DeRobertsa. Dječaka je prošlog petka oko 8 sati ujutro do škole odvezao djed. Po izlasku iz auta Dominic se spotaknuo i pao pred nadolazeći automobil. Vozač ga uopće nije primijetio sve dok nije čuo krikove nekoliko prolaznika koji su mu rukama signalizirali da stane. 

Vozač Pontiaca G6 prešao je preko dječaka, koji je ostao zarobljen između dijela gdje se nalazi motor i lijevog prednjeg kotača. Djedu je pozlilo kada je shvatio da je Dominic ispod auta. Ubrzo su na mjesto nesreće stigli policajci Mike Daly i Bruce Sonnenblick te su uz pomoć nekoliko očevidaca nesreće uspjeli podići automobil i osloboditi mališana. 

Dominica su prevezli u bolnicu sa probijenim plućima, ogrebotinama te je ostao bez dijela uha kojeg su mu zašili u bolnici. Liječnici su obitelji rekli kako će se Dominic vrlo brzo oporaviti te da već sad vide neka poboljšanja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sabo 30.09.2011.

    Moj mali je ove godine krenuo u prvi razred. I svaki dan pita kad ću ga pustiti samog u školu. Nema šanse barem do trećeg razreda. Svaka čast ljudima. "Mali" čovjek pokazuje tko je kad se dogodi nesreća. "Mali" ljudi se pomažu bez obzira na dob, spol, rasu, religiju.

  • ciLa 30.09.2011.

    Svaka čast dobrim ljudima, drago mi je da će se dječak normalno oporaviti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare