To je to što me zanima!

Podigli optužnicu: Drogirao je 14-godišnjakinju pa ju silovao

Optuženog 30-godišnjaka se tereti za šest kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta mlađeg od 15 godina, tri silovanja i tri bludne radnje te za kaznena djela trgovanja ljudima...
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu u ponedjeljak je podiglo optužnicu za čak osam kaznenih djela protiv 30-godišnjaka kojem je prošli tjedan produljen istražni zatvor, piše dalmatinskiportal.hr

Naime, 30-godišnjaka se tereti za šest kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta mlađeg od 15 godina, tri silovanja i tri bludne radnje te za kaznena djela trgovanja ljudima i omogućavanja trošenja droge. Oštećenici su maloljetnici u dobi od 14 do 17 godina. 

Okrivljenog tako terete da je tri puta silovao 14-godišnjakinju tako što ju je prethodno drogirao speedom i marihuanom, optužen je i da je nad njom počinio tri kaznena djela bludne radnje pri čemu joj je nudio drogu za seks. 

Osim toga, tereta ga i da je 17-godišnjaku dao marihuanu, a potom od njega tražio da krade za njega pa je tako 17-godišnjak tri puta pokušao ukrasti parfem dok je četvrti put uspio. Predao ih je okrivljeniku koji ga je čekao ispred prodavaonica.

Iako mu je za svaku krađu obećao platiti 200 kuna s nešto marihuane, okrivljeni mu ništa nije dao, a kada je 17-godišnjak rekao da to više neće raditi, zaprijetio mu je lomljenjem vrata. 

 

Idi na 24sata