To je to što me zanima!

Podigli optužnicu: Mladić (21) imao spolne odnose s djetetom

Mladića (21) se optužnicom tereti da je lani tijekom lipnja u Kotoribi u Međimurju, održavao spolne odnose s djevojčicom mlađom od 15 godina
Vidi originalni članak

Nakon provedene istrage, Županijsko državno u Varaždinu, podiglo je optužnicu protiv 21-godišnjaka zbog počinjenja teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta. Mladića se tereti da je lani tijekom lipnja u Kotoribi u Međimurju, održavao spolne odnose s djevojčicom mlađom od 15 godina.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Old Kresoje 01.08.2018.

    Vidiš, Mileva kako naša veza napreduje što se više poznamo. Prvo si mi bila sestra, pa žena, a uskoro će da mi budeš punica!

  • TechExpert 01.08.2018.

    Sve bi to bilo uredu da danasnje 14-godisnjakinje izgledaju u skladu sa svojim godinama. Evo recimo sestra moje prijateljice ima 15 godina i izgleda kao da ima najmanje 23-24. Kad na sebe stavi sminku i kad se sredi, ne pitajte, to je avion. I sad zamislite da ja u nekom klubu bez provjere njene osobne (recimo zaboravi osobnu) imam s njom spolni odnos, i kasnije se jos par dana bambusamo, mogu bez problema zavrsiti u zatvoru samo zato sto sam ja punoljetan, a ona maloljetna, a razlika izmedju nas 5 godina. Mislim da se u danasnje vrijeme mnoge od 14-15 godina u seksualnom smislu vise nikako ne mogu smatrati djecom, da ne govorim da su neke tih godina vec prosle "sito i reseto"!

  • Vlad 01.08.2018.

    I prije je bilo toga samo što su tajili. Danas, na samo da se dečko pohvali da je povalio curicu, sada se i djevojčice hvale preko društvenih mreža.

Komentiraj...
Vidi sve komentare