To je to što me zanima!

Podigli optužnicu protiv Boška Šapića za dvostruko ubojstvo

Šapić je mladiće usmrtio zbog djevojke. Krvoproliće je izazvao trenutak kada je Alvin poljubio i zagrlio svoju bivšu, a tadašnju Šapićevu djevojku, fatalnu Viki
Vidi originalni članak

Državno odvjetništvo u Karlovcu je nakon provedene istrage podignulo optužnicu protiv Boška Šapića (21) zbog teškog ubojstva Alvina Horvatića (23) i ubojstva Dejana Vučkovića (20) ispred narodnjačkog kluba u Vojišnici,  kraj Vojnića prošle godine. Podsjetimo Šapić je mladiće iz Vrginmosta usmrtio zbog djevojke, odnosno ljubomore. Krvoproliće je izazvao trenutak kada je Alvin poljubio i zagrlio svoju bivšu, a tadašnju Šapićevu djevojku, fatalnu Viki. 

- Okrivljeniku se stavlja na teret da je 2. studenog 2013. u 22.15 sati u Vojniću, ispred ugostiteljskog objekta u cilju da liši života A. H.; zbog ljubomore izazvane ranijim odnosom njegove djevojke s njime i nakon što je ranije vidio da je unutar lokala ovaj zagrlio i poljubio njegovu djevojku; nožem zadao A. H. više reznih i ubodnih rana uslijed kojih je zadobio teške i po život opasne ozljede koje su dovele do iskrvarenja i smrtnog ishoda. Ujedno, tereti ga se da je s ciljem da liši života D. V. koji se nalazio u neposrednoj blizini, istim nožem ga ubo u predio lijeve strane vrata nanijevši mu oštećenje arterije što je dovelo do iskrvarenja i nastupa smrti. – izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.  

Idi na 24sata

Komentari 24

  • pčela 15.03.2014.

    Nadam se da će dobiti četri cenera!

  • Old Kresoje 15.03.2014.

    Fatalna Viki,fatalna ujna,vjerovatno ima još fatalnih koja sam propustio . E moji "novinari".

  • 15.03.2014.

    Ovo kao da se nije dogodilo u Hrvatskoj, kad bi netko sa strane čitao članak i protagoniste ove drame.

Komentiraj...
Vidi sve komentare