To je to što me zanima!

Podigli optužnicu protiv žene koja je izudarala psa po glavi

Unatoč ozljedama pas je uspio pobjeći, a pronašao ga je komunalni redar te je, nakon operacije, zbrinut u čakovečkom skloništu za životinje Prijatelji. Prozvali su ga Dobriša
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podignulo je pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv 70-godišnje hrvatske državljanke zbog mučenja životinje.

Ženu se tereti da je 29. studenog prošle godine u Celinama, mjesta kraj Murskog Središća, više puta drvenom cjepanicom bez razloga udarila njemačkog ovčara po glavi i nanijela mu teške ozljede, pišu Varaždinske vijesti.

Unatoč ozljedama pas je uspio pobjeći, a pronašao ga je komunalni redar te je, nakon operacije, zbrinut u čakovečkom skloništu za životinje Prijatelji. Zbog dobroćudne naravi spasitelji su svog novog štićenika prozvali Dobriša.

Ženu, koju su u napadu na psa bezuspješno pokušali spriječiti susjedi, prijavio je sin, a prijeti joj do godinu dana zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • TinSkellington 15.02.2017.

    Strgat babi noge i ostavit ju usred niceg

  • racun 14.02.2017.

    Bezuspjesno pokusali sprijeciti susjedi.....da sam bila blizu, dobila bi kamen u glavu...prokleto staro smece, u zatvoru bi trebala dobijati batine svaki dan....gamad jedna!!!!!!!!!

  • 4n1t4 09.02.2017.

    Istom tom cjepanicom pokazat kako se vrsi sila nad slabijima. Olos

Komentiraj...
Vidi sve komentare