To je to što me zanima!

Podigli optužnicu: Vlahušić je nezakonito posudio 2 mil. kn

Vlahušić je negirao povezanost sa slučajem, a kasnije priznao da je ipak potpisao isplatu novca Dubrovačkom primorju. USKOK ga tereti za zloporabu ovlasti
Vidi originalni članak

USKOK je protiv dubrovačkog gradonačelnika Andre Vlahušića podigao optužnicu zbog  zloporabe položaja i ovlasti, javlja HRT. Optužnicom ga terete da je dva milijuna kuna iz gradske blagajne nezakonito pozajmio tvrtki Pere Vičana kojeg optužuju da je Vlahušića poticao na nedjelo. Vičanova tvrtka Dubrovačko primorje se u travnju 2010. našla u financijskim problemima. Lažno su prikazivali odluku grada da kupi zgradu na otoku Šipanu. Iz USKOK-a kažu kako je Vlahušić znao da grad nije odlučio prodati česticu na otoku. 

Vlahušić je isprva negirao povezanost sa slučajem da bi kasnije priznao da je ipak potpisao isplatu novca Dubrovačkom primorju. Tada je rekao da će odgovarati za optužbe i da time nije oštetio grad. 

>>> Cijeli članak pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Robilad 23.07.2011.

    LOL, LOL, LOL, ..... sad ćemo još lopovluk prekrstit u posudbu :D zato valjda svi ti posudbaši i ne odlaze u pržune- jer nije isto ukrast ili posudit- a oni izgleda svi odreda samo posuđuju pa eto, ne kradu- LIJEPA NAŠA DOMOVINOOO...

  • klaus1 23.07.2011.

    Vlahušić,Čehok,dobro....a šta je sa Kalmetom,Dropuličkom i cijelim preostalim HDZ-ovim pilitbiroom???

  • DanielDombay-Padre 23.07.2011.

    Molim novinare 24 sata da naprave popis POLITIČARA NA VLASTI koji nisu pod istragom ili spomenuti u MALVEZACIJAMA ..to bio bio super članak u kojem nikoga ne optužuju :) a i na Vaš mali format je jednostavnije spomenuti takve plitičare na funkciji :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare