To je to što me zanima!

Podignuta je optužnica protiv ubojice Karamarkove sestrične

Marko Brkić (52) ispalio je dva hica iz lovačke puške iz neposredne blizine u suprugu Anku Brkić. Učinio je to 13. srpnja na cesti u Kruševu kod Obrovca
Vidi originalni članak

Marko Brkić (52) ispalio je dva hica iz lovačke puške iz neposredne blizine u suprugu Anku Brkić. Učinio je to 13. srpnja na cesti u Kruševu kod Obrovca u 14.45 sati, gdje ju je čekao da se vrati s posla u obrovačkoj osnovnoj školi.  

Od 17. srpnja je u istražnom zatvoru Županijskog suda u Zadru. Županijsko državno odvjetništvo u utorak je podignulo optužnicu zbog teškog ubojstva žene, inače sestrične oporbenog čelnika Tomislava Karamarka. 

Dino Stanin/PIXSELL

Županijsko državno odvjetništvo predložilo je i produljenje istražnog zatvora radi neometanog odvijanja postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora i kod kojeg su okolnosti počinjenja kaznenog djela posebno teške. 

Naime, nakon što je upucao suprugu, Brkić je pucao sebi u prsa te je ranjen nazvao prijatelja. Rekao mu je da je žedan te da mu donese vode i da je napravio glupost, ali mu nije kazao da je pucao u suprugu i sebe. 

On se oporavio nakon liječenja u zadarskoj Općoj bolnici, no supruzi nije bilo spasa. Još se ne zna zbog čega je to napravio, a susjedi i rodbina kažu da je bio depresivan zbog bolesti koja se pogoršavala.

Policija je ranije u njihovoj obiteljskoj kući dva puta intervenirala zbog nasilja te mu je oduzela oružje. Njihova 17-godišnja kćerka od obiteljske tragedije živi u Zadru sa starijim bratom koji je zatražio skrbništvo.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • japanokinez 14.10.2015.

    Meni koliko je god Karamarko mrzak, nije jasno čemu se on ovđe spominje. Pa daljnji rođa pa šta.

  • marijaterezija2 14.10.2015.

    Gospođa je u prvom redu žrtva, a onda Karamarkova sestrična, možda je previše tražiti od novinara da to razluči i poštuje žrtvu ?

  • BUBASVABA_4 14.10.2015.

    Eto za sudstvo žrtve pogotovo što je sestrična od Karamarka ,ne gine mu doživotni zatvor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare