To je to što me zanima!

Podnijeli kaznenu prijavu protiv uprave Kamenskog

Sindikat tekstila, kože, obuće i gume kazneno je prijavio upravu i NO Kamenskog jer nisu zatražili pokretanje stečaja iako je za to bilo uvjeta
Vidi originalni članak

Sindikat tekstila, kože, obuće i gume kazneno je prijavio upravu i NO Kamenskog jer nisu zatražili pokretanje stečaja iako je za to bilo uvjeta, javlja HTV. Radnice Kamenskog štrajkaju glađu već treći dan tražeći isplatu plaća i naknada za prijevoz. Koordinator Sindikata Željko šegina rekao je da će u srijedu i četvrtak među radnicima provesti izjašnjavanje o općem štrajku. Radnicima duguju 9 milijuna kuna za prijevoz i plaće, a državi 25 milijuna za poreze i doprinose.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • plavi cvijet 22.09.2010.

    Ako se već govori da je profunkcionirala pravna država, kako onda uopće može postojati tako veliki dug državi, a da već nije po sili zakona pokrenut stečaj? Ove jadne žene ne dobivaju plaću, a ako daju otkaz neće imati pravo na naknadu sa burze. Država im je omogućila da budu maltretirane i da za svoj rad ne dobiju plaću. Što su sindikati napravili? Ništa. Pa u SAD-u za kojeg govorimo da nije socijalna država ako radnik sam da otkaz, počne dobivati naknadu, ali kad prođe 6 tjedana.

  • JerkoKC 22.09.2010.

    @igrokazz,u našoj državi niti jedno kriminalno djelo nije kazneno....

  • maćuhica 22.09.2010.

    zašto u ovoj državi neisplata plače nije kazneno djelo? ZNA SE

Komentiraj...
Vidi sve komentare