To je to što me zanima!

Podravka je prodala Studenac iz Lipika slovenskoj Radenskoj

Navodi se kako će nakon dezinvestiranja biznisa pića do kraja 2016. godine, Podravka nastaviti s razvojem portfelja hrane i lijekova usmjeravajući dodatne resurse za internacionalizaciju...
Vidi originalni članak

Koprivnička Podravka sklopila je ugovor o prodaji svog 100-postotonog udjela u vlasništvu Studenca iz Lipika slovenskoj Radenskoj.

Po ispunjenju ugovornih preduvjeta te prijenosa ugovora o radu radnika na Studenac, Radenska d.o.o. će preuzeti poslovni udjel u Studencu, a što je predviđeno do kraja godine. Očekuje se da navedena transakcija neće negativno utjecati na rezultate poslovanja Grupe Podravka u tekućoj godini te da će u narednom razdoblju pozitivno utjecati na profitabilnost poslovanja, stoji u obavijesti Zagrebačke burze

Navodi se kako će nakon dezinvestiranja biznisa pića do kraja 2016. godine, Podravka nastaviti s razvojem portfelja hrane i lijekova usmjeravajući dodatne resurse za internacionalizaciju svojih ključnih brandova u skladu sa strategijom Društva. 
 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • umjereni pacifist 22.09.2016.

    u skoroj budučnosti ratovi će se voditi zbog vode. to što nam je priroda obilato dala-rasprodat ćemo. u ovom slućaju to su poljaci a netreba im.-strateška transakcija-ulaganje u budučnost.

  • prudens_1 21.09.2016.

    Ajde da i Slovenci kupe poneku hrvatsku tvrtku :)

  • world 2 20.09.2016.

    Super, idemo dalje....što ima još za prodaju? Netko je odgovornim ljudima u Podravci odnio pamet. Drugim riječima, dok se slaže vlada koristi se gužva i tako ode naš Studenac potiho.

Komentiraj...
Vidi sve komentare