To je to što me zanima!

Podrška: 'Predsjednica u Rusiju putuje privatno kao navijačica'

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nazočit će nogometnom susretu osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva između reprezentacija Hrvatske i Danske, priopćili su s Pantovčaka
Vidi originalni članak

Iz Ureda predsjednice potvrdili su kako će Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju na stadionu u Nižnjem Novgorodu pratiti utakmicu osmine finala svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji između reprezentacija Hrvatske i Danske. Ističu kako predsjednica države u Rusiju putuje u privatnom aranžmanu i sama će platiti troškove puta i smještaja. 

- Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nazočit će nogometnom susretu osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva koji će se održati između reprezentacija Hrvatske i Danske u nedjelju, 1. srpnja 2018. godine u Nižnjem Novgorodu.
 
Predsjednica Republike u Rusku Federaciju putuje privatno kao navijačica i sama će snositi troškove - poručili su s Pantovčaka. 

Predsjednica inače prati sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, što pokazuju i objave na njezinom službenom Facebook profilu. 
 

Idi na 24sata

Komentari 287

  • vinja 28.06.2018.

    A što je sa gospođinim studijem iliti doktoratom. Ozbiljni studenti baš nemaju vremena putovati po svijetu a najmanje ići na nogometne utakmice. Ali naša predsjednica je čudo od žene, takve nadaleko nema.

  • giovanni123 28.06.2018.

    tooooo U boj U boj ...

  • plik 28.06.2018.

    gledam malo sliku.. uuuuuu, liposukcija popušta... :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare