To je to što me zanima!

Područje Debaljceva: Ukrajina počela povlačiti svoju vojsku

Porošenko je kazao kako je 80 posto trupa već napustilo područje Debaljceva. Ruski predsjednik Vladimir Putin je u utorak pozvao Ukrajinu na kapitulaciju
Vidi originalni članak

Predsjednik Ukrajine Petro Porošenko objavio je u srijedu da Ukrajina povlači svoju vojsku iz Debaljceva u kojem su se posljednjih dana odvijale žestoke borbe unatoč dogovorenom primirju. Porošenko je kazao kako je 80 posto vojske već napustilo područje, a ostali će ih slijediti uskoro. 

Time je Ukrajina prepustila Debaljcev, važno strateško transportno mjesto,  proruskim separatistima. 

- Ukrajinske snage su tijekom obrane Debaljceva svijetu pokazale pravo lice bandita i separatista koje podupire Rusija - rekao je Porošenko.

Putin je pozvao Ukrajinu na kapitulaciju

Porošenko je najavio povlačenje vojske s istoka zemlje samo dan nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin pozvao Ukrajinu na kapitulaciju. 

- Ukrajinski vojnici bi trebali položiti oružje i ukrajinske vlasti ih u tome ne bi trebali sprječavati - rekao je Putin tijekom posjeta Mađarskoj govoreći o situaciji u gradu Debaljcevo. Dodao je da mirovni sporazumi postignuti prošlog četvrtka u Minsku donose izglede za mirno rješenje. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • čvrsti 20.02.2015.

    Tko upravlja i Rusijom i SAD-om ??? Biblija kaže da je to "vladar cijeloga svijeta", Zli - Sotona !! Po događajima u svijetu možemo u to biti sigurni 100%, pa on se igra sa ljudima sa obje strane, huška ih ko pit bulove jedne na druge, dok se potpuno ne unište i dok nacionalizam i mržnja ne proključaju, a Sotona i njegova vjerna vojska demonskih anđela se grohotom smije i uživa u patnjama i smrti ljudi. Zato u Bibliji jasno piše da pravi Kršćani nesmiju biti dio ovoga zlog svijeta (po njegovim postupcima, moralu), već da moraju biti potpuno neutralni u svim političkim i nacionalističkim pitanjima, oni nesmiju da ratuju i da se bave politikom jer zastupaju Božju vlast sa Kristom na čelu (Božje Kraljevstvo).... prikaži sve

  • čvrsti 20.02.2015.

    Tko upravlja i Rusijom i SAD-om, ali i drugim zemljama ??? Biblija kaže da je to "vladar cijeloga svijeta", Zli - Sotona !! Po događajima u svijetu možemo u to biti sigurni 100%, pa on se igra sa ljudima sa obje strane, huška ih ko pit bulove jedne na druge, dok se potpuno ne unište i dok nacionalizam i mržnja ne proključaju, a Sotona i njegova vjerna vojska demonskih anđela se grohotom smije i uživa u patnjama i smrti ljudi. Zato u Bibliji jasno piše da pravi Kršćani nesmiju biti dio ovoga zlog svijeta (po njegovim postupcima, moralu), već da moraju biti potpuno neutralni u svim političkim i nacionalističkim pitanjima, oni nesmiju da ratuju i da se bave politikom jer zastupaju Božju vlast sa Kristom na čelu (Božje Kraljevstvo).

  • Korbar Vlado 18.02.2015.

    Posvečeno muškarcima koji se na Amerikance pale bolje nego na lijepe žene,, a da ne bih ispao seksist i žene koje Amerikanci više ljute nego frajeri kad nezadovolje ili muževi uhvačeni na djelu sa susjedom ili sekretaricom.. Elem! Ti Amerikanci. Za sve ovo, a i ono, su krivi samo Amerikanci!! Ajd dobro, i Židovi i Masoni. Svaki rat na ovom svijetu od kamenog doba nadalje uzrokuje demonska Amerika?? Jel tako? A svi ostali su inače božja jagnjad i nevine ovčice koje ne žele i ne znaju ratovati - dok im to ne NAREDE zle i podmukle američke sotone, uz pomoč EU demona i Židova, i bičem ih natjeraju na međusobno istrebljivanje. Ko se u Americi (USA) rodi samim svojim rođenjem je predodređen da bude zao, odnosno skup opačine i zloče svake vrste.. U ostatku svijeta se rađaju samo ljudi koji se pridržavaju 10 zapovjedi božjih ili Kuran-a časnog, te im kao takvima na kraj pameti nije da ubijaju, kradu, lažu, siluju, otimaju tuđu imovinu......

Komentiraj...
Vidi sve komentare