To je to što me zanima!

'Podržali smo Milanovića za predsjedničkog kandidata'

Vode se intenzivni razgovori s čelnicima ostalih stranka Amsterdamske koalicije te vjerujemo da će i njihova stranačka tijela na vrijeme donijeti istu ili sličnu odluku, objavio je HSS
Vidi originalni članak

Predsjedništvo HSS-a na svojoj sjednici donijelo je prethodnu odluku kako će podržati Zorana Milanovića kao kandidata na izborima za predsjednika Republike Hrvatske.

- Vode se intenzivni razgovori s čelnicima ostalih stranka Amsterdamske koalicije te vjerujemo da će i njihova stranačka tijela na vrijeme donijeti istu ili sličnu odluku. S obzirom na Statutarnu proceduru, konačna odluka oko podrške kandidatu Zoranu Milanoviću bit će donesena kada istu potvrde ostale stranke Amsterdamske koalicije te Glavni odbor HSS-a - objavio je HSS. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • R.Kramp 16.07.2019.

    Jel to podrška premijeru koji je za ministra financija postavio notornog kriminalca koji je predstečajnim nagodbama opljačkao male poduzetnike a zatvarao lokale zbog kune viška u blagajni. Jel to podrška premijeru čiji je predstojnik ureda Saucha krao a sad drži lojtre Plenkiju, ili Jakovini koji je umjesto da milijune hektara državne zapuštene zemlje dao Agrokoru i drugim lopinama umjesto da je dao mladim obiteljima u Slavoniji koje bi ostale u RH a ne iselile u Irsku. Jel to taj premijer koji je imenovao ministrom oijanca Mrsića koji je mladim fakultetskim obrazovanim dao da rade za 2500 kn ili imenovao nekompetentnu indolentnu Opačićku da kroji socijalnu politiku? Jel to taj premijer od čije je vladavine imao koristi samo Bandić i restoran Tač?

  • Finovasmolim2 16.07.2019.

    Milkija za kandidata 🤭🙊🐴

  • škver 16.07.2019.

    Bravo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare