To je to što me zanima!

'Podržavamo SDP, ali uvjet je Istra kao samostalna regija'

Čelnik IDS-a Boris Miletić poručio je kako stranka ne namjerava odustati od decentralizacije koja je okosnica programa i da podrška SDP-u nije bezuvjetna
Vidi originalni članak

Čelnik IDS-a Boris Miletić poručio je kako njegova stranka ne namjerava odustati od decentralizacije koja je okosnica njihovog programa:

- Drago mi je da smo tu temu uspjeli nametnuti, koalicija IDS-PGS-RI drži do svoje vjerodostojnosti i neće izdati povjerenje svojih građana - rekao je Miletić nakon sastanka sa Zoranom Milanovićem na kojem su razgovarali o mogućoj suradnji nakon izbora.

Naglasio je kako njihova potpora SDP-ovoj koaliciji ipak nije bezuvjetna:

- Da smo htjeli bezuvjetno podržati Vladu, bez ikakve garancije da će ispuniti ono što im je bilo obećano, poput decentralizacije zemlje, ne bismo se odlučili za samostalni izlazak na izbore zajedno s PGS-om i Listom za Rijeku - poručio je Miletić dodavši kako je polazna točka za bilo kakve razgovora Istra kao samostalna regija.

Idi na 24sata

Komentari 223

  • Saguaro 11.11.2015.

    Istra je uvijek bila nesto drugo i drugacije od ostatka i bivse Juge i sada Hrvatske... po svemu!!! zato i je jedan od bogatijih dijelova HR skupa sa Medjimurjem... a i podsjetite se malo kako Svicarska funkcionira podijeljena na kantone sa konfederalnom upravom... samo ne moze Balkan to pojmiti!!!

  • dahhmal 11.11.2015.

    To se da lako rijesiti otvoriti dvije vojne baze u Istri dopeljati slavonce,zagorce,dalmatince i za par godina kada se povezu sa istrijankama brzo buju ovi digici kaj mute vodu utihnuli

  • istri 11.11.2015.

    **** Admin **** Poštovani/a, molimo vas isključite CAPS LOCK kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare