To je to što me zanima!

''Poduzetnici na raspolaganju imaju 4,3 mil. kuna potpora''

Maras je rekao da se iznosi potpora kreću od 10.000 kn do 15 mil. kn kolika je bespovratna potpora za velike investicije. Maras je uvjeren kako će interes biti velik
Vidi originalni članak

Iznos namijenjen za poduzetnike ove je godine tri puta veći nego prošle godine. Na raspolaganju im je 4,3 milijarde kuna. Imamo 33 programa u kojima svaki poduzetnik može pronaći prostor za sebe, rekao je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras na predstavljanju Poduzetničkog impulsa 2015. u požeškoj Gimnaziji. 

Dodao je kako se iznosi potpora kreću od 10.000 kuna do 15 milijuna kuna koliko iznosi bespovratna potpora za velike investicije. Maras je uvjeren kako će interes poduzetnika biti velik te da će se ulaganjem tog novca otvoriti nova radna mjesta. 

- U protekle tri godine uložili smo dvije milijarde kuna i time direktno utjecali na otvaranje 12 000 radnih mjesta. Drastično smo smanjili papirologiju potrebnu za prijavu za natječaj. Potreban je samo jedan papir, a ne 20 kao ranije. Ovo će biti veliki vjetar u leđa poduzetnicima. Motiviralo nas je što su nam na raspolaganju sredstva EU - zaključio je ministar.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • liliana 03.03.2015.

    I mi smo uvjereni da će interes biti velik,pljačka stoljeća.

  • 03.03.2015.

    KOJI poduzetnici će dobiti ovaj novac?

  • ina67 03.03.2015.

    Slušajući danas kako se vinari moraju udružiti, ne mogu shvatiti da tapkaju još uvijek na mjestu. Pa tko da vas udruži, valda Milanović. Pokrenite se ako neznate interesirajte se. Najlakše je samo blatiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare