To je to što me zanima!

Poduzetnika Antunovića ucjenjivala njegova tajnica

Vlasnik hotela i naftaš Tomislav Antunović bio je žrtva ucjene tajnice i njena poznanika. Iznuđivači su putem e-maila zahtijevali isplatu 440.000 kuna
Vidi originalni članak

Suzana M. (22) iz Tuzle za poduzetnika Antunovića radila je godinu dana. Policija ju je uhitila u ponedjeljak za sudjelovanje u pokušaju ucjene. Nikola M. (25) iz Konjščine Antunoviću je u siječnju slao poruke u kojima je zahtijevao isplatu 440.000 kuna. S tajnicom ga je na internetu spojila treća osoba. Njega nisu upoznali, a policija ga pokušava pronaći.
Antunović je znao da ne postoji navodni kompromitirajući materijal i javio se policiji. Na sastanku s ucjenjivačem imao je spreman označeni novac, ali Nikola mu je rekao da odustaje od ucjene. Ucjenjivaču je tajnica poslala poruku da policija zna za njihov plan.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • aranea 07.02.2008.

    Rošo moj...vrati se ti u osnovnu školu...mislim da češ do 4-tog razreda naučiti pisati i rastavljati riječi...e, rođo rođo!

  • rođo1 06.02.2008.

    Sveje meni jasno samo kakvaje tu uloga tajnice? U naslovu stoji tajnica ucjenjivala a utekstu ucjenjivač iz koniščine. Kosad koga tu......?

Komentiraj...
Vidi sve komentare