To je to što me zanima!

Poginula je biciklistica u Istri: Policija traži svjedoke nesreće

Prema zasad dostupnim informacijama 46-godišnja Talijanka je vozila bicikl u smjeru Višnjana te je u jednom trenutku pala pod automobil Opel Astra
Vidi originalni članak

U utorak oko 7.30 sati, na županijskoj cesti u Novoj Vasi kod Poreča u  prometna nesreći je jedna osoba poginula. 

Prema zasad dostupnim informacijama 46-godišnja Talijanka je vozila bicikl u smjeru Višnjana te je u jednom trenutku pala pod automobil Opel Astra, pulskih registracija, kojim je u istom smjeru upravljao 47-godišnjak. Ženu su prevezli u riječku bolnicu, gdje je umrla  u 10.45 sati.
Policija utvrđuju kako je došlo do pada žene s bicikla te da li je tome prethodio kontakt s drugim vozilom. Policija traži svjedoke da im se jave na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • proteza60 29.08.2018.

    Svima koji izljevate žuč na biciliste jedno pitanje: Kome znači nekoliko sekundi ili možda minut strpljenja više od života jedne majke!!!!!

  • proteza60 29.08.2018.

    Bila je iskusna biciklistica. Prevozila je više tisuča kilometara po Istarskim putevima. Moje mišljenje je, da ju je neki vozač zakačijo i pala je pod auto. Vjerojatno neko štiti nekog. I molim bez prevelike ljutnje na moj komentar.

  • osveno8 29.08.2018.

    Sigurno je vozac automobila vozio prekomjerenom brzinom i zakvacio vozacicu jer nije imao strpljenja cekati i zaobici,vidjet ce se tragovi kocenja.Treba postrozit kazne za prekoracenje brzine,npr. kao u Njemackoj.Vozaci automobila su u HR pravi balkanci,ne postuju propise i oduzimaju prednost biciklistima.Vjerujem da je vozac automobila krivac za nesrecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare