To je to što me zanima!

'Izlazila je iz dvorišta, a onda je naletio auto. Bilo je strašno'

Automobil je najvjerojatnije zbog loše vidljivosti udario u pješakinju pri čemu je odbačena na vjetrobransko staklo, a potom je pala na drugi automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera
Vidi originalni članak

U mjestu Draga, nedaleko Požege oko 18 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula pješakinja. Na nju je naletio automobil, javili su iz policijske uprave Požeško-slavonske.

- Izlazila je iz dvorišta i gurala tačke. Kretala se iz Drage u pravcu Biškupaca kad je na nju naletio automobil Škoda - izjavili su mještani za požega.eu te dodali da je automobil najvjerojatnije zbog loše vidljivosti udario u pješakinju pri čemu je odbačena na vjetrobransko staklo, a potom je, nakon što je automobil prešao 10-20 metara, pala na drugi automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera.

 

- Bilo je strašno. Nesretna žena je davala znakove života kad je hitna došla, ali je vrlo brzo preminula - izjavili su mještani. 

Očevid je na mjestu nesreće u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • domoljub029 24.02.2018.

    Zašto te babe izlaze noću kada mi vozimo..nije mi jasno !

  • Deleted user 23.02.2018.

    hvala bogu nije se dugo mučila

  • Prva Proleterska 23.02.2018.

    Po tami , po mraku. po magli , po suncu , držite se uz sredinsku crtu ! Imajte uvijek bar 50-80cm prostora na desnoj strani ceste , pa nećete udariti ni jednog pješaka, biciklistu i slićno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare