To je to što me zanima!

Poginula u sudaru, a dan ranije na Fejsu objavila jezivu sliku

Na autocesti Kuršumlija - Prokuplje u Srbiji u utorak rano jutros sudarili su se kamion i autobus. U stravičnom sudaru poginulo je petero ljudi, a još šestero je ozlijeđeno
Vidi originalni članak

Dobrila Radovanović (50) je jedna od petero poginulih u sudaru autobusa i kamiona u utorak u selu Barlovo u Srbiji. Podsjetimo, autobus Niš ekspresa je iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku i sudario se sa šleperom koji je prevozio kukuruz. Kabina kamiona se zapalila, a vatra je zahvatila autobus. Dobrila je samo dan prije užasne nesreće na Facebooku objavila maketu autobusa "Niš-ekspresa". Ona je takvim autobusom gotovo deset godina svakog dana putovala u bolnicu u kojoj je radila kao medicinska sestra na odjelu ortopedije, piše Blic.

Dobrilu je hitna pomoć  odvezla u bolnicu. Imala je teške ozljede. Umrla je tijekom operacije. 

Njena suputnica bila i je kolegica i prijateljica Irena Vesović, medicinska sestra i majka dvoje maloljetne djece koja je također poginula.

STRAVIČAN SUDAR U SRBIJI: 'Vrištala je za pomoć, ali nije joj bilo spasa. Živa je izgorjela'

U sudaru kamiona i autobusa nastradali su i vozač kamiona i otac troje djece Zihnija Košuta, vozač autobusa Siniša Mijailović (52) i putnica Jelica Radović (64) iz Kuršumlije. Šestero ljudi je ozlijeđeno. 

TUGA U SRBIJI Gorući autobus smrti: 'Umrla nam je na operacijskom stolu'

Istraga je u tijeku, a u javnosti su se pojavile informacije da bi neiskustvo vozača autobusa moglo biti presudno, budući da je tek mjesec dana vozio autobus.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 02.05.2019.

    Velika tragedija.. nedaj Bože nikom..

  • -Lima-ZG-U-❤ 02.05.2019.

    Na danasnji dan u Borovu naselju od srpske ruke poginulo 12 Hrvatskih Redarstvenika....

  • pomorac11 02.05.2019.

    10 godina putuje tim busom i objavila je jezivu sliku?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare