To je to što me zanima!

Poginuli mladić u prometnoj kod Rovinja nije bio vezan

Na području PU istarske ove godine dogodile su se četiri prometne nesreće s poginulim osobama. U dvije prometne nesreće vozači osobnih vozila ispali su iz vozila a da nisu koristili sigurnosni pojas
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 16,40 sati se na državnoj cesti D303 Rovinj-Rovinjsko Selo dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, tri teško, a jedna lakše ozlijeđena. 

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjak, koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, upravljao automobilom Hyundai, pulske registarske oznake, iz smjera Rovinja prema Rovinjskom Selu. U blagom zavoju, vozač je započeo pretjecati automobil Smart, zagrebačke registarske oznake, a kojim je u istom smjeru upravljao 72-godišnjak. 

UGAŠENI MLADI ŽIVOTI Crna nedjelja na cestama: Pet ljudi ozlijeđeno, dvoje poginulo

Vozač Hyundaia je prilikom pretjecanja ušao u "škare", pri čemu je prednjim dijelom udario u automobil Mercedes, pulske registarske oznake, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 67-godišnjak. 

Od siline udarca Hyundai se odbio udesno pri čemu je vozač ispao iz automobila dok se automobil nastavio kretati te udario u automobil Smart koji se prevrnuo na krov. Od zadobivenih ozljeda, vozač Hyundaia je preminuo na mjestu događaja.

Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

U nesreći su oba vozača i 66-godišnja putnica iz Mercedesa teško ozlijeđeni dok je dijete iz Mercedesa lakše ozlijeđeno. Svi su zadržani na liječenju u pulskoj bolnici.

NIJE IMAO NI VOZAČKU DOZVOLU Pijan skrivio sudar u Zagrebu: Drugi vozač je teško ozlijeđen

Za vrijeme trajanja očevida bio je zatvoren promet na dionici D303 Rovinj-Rovinjsko Selo od 16,50 do 20,15 sati.

Na području Policijske uprave istarske ove godine dogodile su se četiri prometne nesreće s poginulim osobama. U dvije prometne nesreće vozači osobnih vozila ispali su iz vozila a da nisu koristili sigurnosni pojas.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • xnet0822 25.02.2020.

    Da se držao onoga "pametni znaju čemu služi pojas", bio bi još živ, ovako jbga !

  • cvat 24.02.2020.

    koja tragedija i novinar ; nije vezan ,a ja ;proroku ; ti znaš da je poginuo što nije bio vezan a da je bio ti opet znaš da nebi poginu, a što je sa onima koji su bili vezani a poginuli

Komentiraj...
Vidi sve komentare