To je to što me zanima!

Poginuo biciklist nakon što je na njega naletio vozač auta

Novigrad Podravski: Policija je izvijestila da biciklist na mjestu poginuo. Podravska magistrala zatvorena je za sav promet koji se odvija okolnim putem. Očevid traje
Vidi originalni članak

Vozač automobila je nešto prije 18 sati naletio na 50-godišnjeg biciklista na ulazu u Novigrad Podravski. Policija je izvijestila da biciklist na mjestu poginuo. 

Neslužbeno doznajemo kako je vozač rekao da su ga zaslijepila svijetla automobila iz suprotnog smjera te da zbog toga nije vidio muškarca na biciklu. Alkotestom je utvrđeno da nije bio pijan, a je li biciklist bio pod utjecajem alkohola utvrdit će se obdukcijom. 

Podravska magistrala zatvorena je za sav promet koji se odvija okolnim putem. Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Messi100 02.02.2012.

    Ja sam iz tog sela.Nažalost da je cesta uz naše selo jako opasna i nije prigodna se voziti s biciklom navečer tom cestom.Jako je brza i opasna i vrlo često se kod nas to događa..nažalost...eto.:/..

  • tatamlata 02.02.2012.

    Tko je kriv (ili obojica) tesko da cemo doznat. Usput da kazem da je katastrofa koliko ima neodgovornih biciklista koji voze bez svjetla i reflektirajuce opreme a o kacigama da se i ne govori. Isto tako vecina automobilista ne pali zmigavac prije obilazenja biciklista ili pjesaka, obilaze ih pretjeranom brzinom i bez sigurnog razmaka. Kad bi se proculo da i jedni i drugi osim sto plate kaznu moraju na dodatni tecaj u kojem im se objasni propise i nacin voznje. Jos nesto: meni se cini da je automobil naletio na pjesaka a vozac je "samo" vozio ;)

  • yelenko2305 02.02.2012.

    Ljudi nosite reflektirajuće prsluke - jesu ružni, ali vam mogu spasiti život!

Komentiraj...
Vidi sve komentare