To je to što me zanima!

Poginuo dok je hodočastio da zahvali što je preživio sudar

Španjolska: Vozač auta vjerojatno je zaspao i udario muškarca (40) i dvije žene. Svi su na mjestu poginuli. Muškarac je hodočastio da zahvali jer se oporavio od sudara
Vidi originalni članak

Španjolac (40) na mjestu je poginuo u subotu nakon udara auta, dok je pješačio na hodočašću Djevici Mariji kojim se htio zahvaliti jer se u potpunosti oporavio od prošlogodišnje teške prometne nesreće. Samo 20 minuta nakon što je krenuo od kuće u gradu Ordesu, koji je 32 kilometra udaljen od svetišta u Caionu, auto je naletio na njega i dvije žene s kojima je hodočastio. Svi su poginuli. Vjeruje se da su mu žene bile tetke i da su hodočastili s još troje ljudi. Glasnogovornik policije u Ordesu rekao je da je vozač vjerojatno zaspao za volanom te da je počela istraga nesreće, javlja AFP.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • beebee 03.09.2011.

    Ako Bog postoji, zašto crkve imaju gromobrane?

  • barillaism 02.09.2011.

    Čudni su putevi Božji.

  • zašto_baš_ti 01.09.2011.

    svakakve komentare vidim, al hoću reći jedno, nesreće se događaju kamo god ljudi idu, a ne svetište.. u današnjem svijetu nisi nigdje siguran..nitko to gore ne radi, to si sami radimo. Bog nam je dao slobodnu volju (znamo da Njegovo kraljevstvo nije od ovoga svijeta, duhovno je biće, a mi smo osim toga materijalna, pa stoga sami odgovaramo za ovaj svijet), pa je na tebi dal ćeš juriti automobilom, sjedati za volan pijan, umoran, ili ćeš ipak pripaziti! da znam,može da je da ti paziš al drugi ne, pa ti nedužan nastradaš, al je stvar u tome što svi očekujemo od drugih da se promijene, da vode računa za nas, a nitko od sebe, to nam je nazovimo 'tradicija'... da svaki krene od sebe, manje bi bilo nesreća, zla..

Komentiraj...
Vidi sve komentare