To je to što me zanima!

Poginuo dubrovački odvjetnik: Pretjecao i zabio se u teretnjak

Nesreća kod Dubrovnika: Od siline udarca automobil se odbio i udario u teretno vozilo albanskih nacionalnih oznaka, a potom i u osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka
Vidi originalni članak

U sinoćnjoj teškoj nesreći na Jadranskoj magistrali u blizini Vidikovca poginuo je vozač automobila (61). Kako Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje riječ je o Ž.V.poznatom dubrovačkom odvjetniku.

Do prometne nesreće je došlo oko 22.15 sati kada je 61-godišnjak, upravljajući automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se u pravcu Dubrovnika, preko neisprekidane razdjelne crte započeo nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe i udario u teretno vozilo splitskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 57-godišnjak.

KOD DUBROVNIKA U sudaru automobila, cisterne i tegljača poginuo je muškarac

Od siline udarca automobil se odbio i udario u teretno vozilo albanskih nacionalnih oznaka, a potom i u osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka i na kraju u metalnu zaštitnu ogradu, javlja PU dubrovačko neretvanska.

Vozač automobila je poginuo na mjestu događaja.

Za vrijeme trajanja očevida kojim je rukovodio općinski državni odvjetnik, promet na ovom dijelu Jadranske magistrale bio je u potpunosti zatvoren te se preusmjeravao na okolne pravce. 

 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • _l_ 13.12.2017.

    "preko neisprekidane razdjelne crte započeo nepropisno pretjecati"... ovo kao da je pisao odvjetnik

  • _l_ 13.12.2017.

    kamo se žurio!!?? tako i tako parnice traju godinama, desetljećima

  • tutek 13.12.2017.

    Kako je živio i radio tako je i umro (protuzakonito)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare