To je to što me zanima!

Poginuo motociklist (23) iz Dubrovnika, sletio je s ceste

Policija je očevidom utvrdila da je mladić (23) poginuo kada je s motociklom sletio s ceste. Tragična nesreća dogodila se nešto prije podneva na Jadranskoj magistrali kod Ratca blizu Dubrovnika
Vidi originalni članak

Nešto prije 12 sati na Jadranskoj Magistrali nedaleko od mjesta Ratac kraj Dubrovnika mladić (23) je poginuo u prometnoj nesreći. Točan uzrok nesreće znat će se po završetku očevida. 

Mladić je izgubio nadzor nad motociklom dubrovačkih registarskih oznaka i sletio s ceste. Očevid je u tijeku, a promet je na tom dijelu ceste u potpunosti zatvoren te se preusmjerava lokalnim cestama, izvijestila je policijska uprava dubrovačko - neretvanska. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 03.02.2020.

    Momak se nikad nije hvalio sa motorom pred drustvom,nikad nije prekoracio brzinu i stalno je vozio po propisima,na zalost niko ne zna sto se dogodilo jer nije bio tamo,poznavo sam covjeka

  • tutek! 02.02.2020.

    Točan uzrok nesreće se ne zna...odnosno novinar ne zna ali mi ostali svi znamo.

  • LMLM8998 01.02.2020.

    Motoristi u prosjeku imaju 7 puta veću šansu poginuti u prometu od ostalih sudionika u prometu, a oni motoristi koji još vole i malo jače dati gas, oni imaju barem 10-15 puta veću šansu. U tom slučaju to je fakat jednako igranju ruskog ruleta. Mlados - ludost, neiskustvo te mokra cesta su još dodatni faktori koji su doprinijeli ovoj tragičnoj nesreći. P. S. Za divljanje i isprobavanje krajnjih granica vozila služe poligoni, a nikako ne državne ceste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare