To je to što me zanima!

Poginuo motociklist: Sletio u zavoju s ceste pa udario u bor

Motociklist (23) je oko 00.35 sati ponoći u Živogošću, vozeći motocikl zagrebačkih registracija u zavoju sletio s ceste i udario u stablo bora. Poginuo je na mjestu
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u noći s petka na subotu nedaleko Makarske smrtno je stradao 23-godišnji motociklist, doznaje se jutros od splitske policije.

Prema prvim informacijama, mladić je oko 00.35 sati ponoći u Živogošću, vozeći motocikl zagrebačkih registracija u zavoju sletio s ceste i udario u stablo bora. Poginuo je na mjestu.

Policija zajedno s državnim odvjetništvom obavlja očevid, nakon kojeg bi se trebali znati točnim uzroci i okolnosti prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Partiokojot 26.09.2016.

    ovaj motociklist ne spada u crnu statistiku vikenda

  • blackeagle 26.09.2016.

    Zna se kak motoristi voze po slavonskoj... Crko mi auto na sred slavonske u lijevoj traci, pomaknul se skroz lijevo, stari izlazi van sa suvozačeve strane i da je otvoril vrata 2 sekunde prije motorist bi ih odnesel sa sobom, jer je vozil dobrih pol metra lijevo od crte, tj. po našoj traci i obilazi... isto tak hrpu puta vidio da zapinju za retrovizore kad voze tak po sredini ili po traci...

  • Gladius 24.09.2016.

    Neko je uranio sa kicenjem bora

Komentiraj...
Vidi sve komentare