To je to što me zanima!

Poginuo motociklst: Nepropisno pretjecao kamion, udario u auto i preminuo od teških ozljeda

Riječ je o hrvatskom državljaninu koji se, upravljajući motociklom marke Yamaha, riječkih registarskih oznaka, kretao DC-105 u mjestu Supetarska Draga
Vidi originalni članak

Danas oko 9.30 sati dogodila se prometna nesreća na otoku Rabu u kojoj je smrtno stradao 37-godišnji motociklist. Riječ je o hrvatskom državljaninu koji se, upravljajući motociklom marke Yamaha, riječkih registarskih oznaka, kretao DC-105 u mjestu Supetarska Draga. 

Očevidom je utvrđeno da je na dionici spomenute ceste kod kućnog br. 3, nepropisno pretjecao teretno vozilo marke Mercedes, riječkih registracijskih oznaka, te pritom udario u prednju desnu stranu osobnog vozila marke Mercedes, također riječke registracije, kojim je u istom kolničkom traku upravljao 66-godišnjak.

Nakon udara u osobno vozilo motociklist je zajedno s motociklom pao na kolnik. Zbog zadobivenih teških ozljeda, nažalost, preminuo je na mjestu događaja.

Tijekom provedbe očevida od 9.45 do 12.15 sati promet navedenom dionicom državne ceste je bio obustavljen za sva vozila.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 10.05.2021.

    nažalost, mnogi koji divljaju jednom pogriješe, rijetki dobiju šansu pogriješiti drugi puta. motociklisti su izuzetno opasna skupina bez obzira na iskustvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare