To je to što me zanima!

Poginuo traktorist: Prevrnuo se i traktor ga je prignječio

Uslijed zadobivenih ozljeda traktorist Tomislav P. (36) je preminuo na mjestu nesreće. Poginuo je u petak oko 13,55 sati u Donjim Mostima, 15 km od Bjelovara
Vidi originalni članak

Tomislav P. (36) poginuo je u petak oko 13,55 sati u Donjim Mostima, 15-tak kilometara od Bjelovara u prevrtanju traktora. 

Policija navodi da je za traktor koji je  Tomislav vozio improviziranim šumskim putem nizbrdicom bila prikvačena jednoosvinska prikolica ručne izrade na kojoj se nalazilo oko 4 prostorna metra drveta. 

U jednom trenutku izgubio je kontrolu nad upravljačem traktora koji se prevrnuo i prignječio nesretnog Tomislava. Uslijed zadobivenih ozljeda traktorist je preminuo na mjestu nesreće.


Idi na 24sata

Komentari 16

  • VedranKrižnik 02.09.2012.

    Poginuo je jer nije imao zaštitnu konstrukciju na traktoru iznad sebe koju je obavezan imati. Poznavao sam čovjeka i znam kakav mu je bio traktor. Da je imao zaštitnu remu, traktor ga ne bi prignječio već bi ostao iznad njega.

  • DanijelRados_1_1 02.09.2012.

    nema te vi pojma sta je traktor u sumi kada te pogura traktor niz sumu i kotaci pocnu u nazad vrtit jedan opcija je za prazivit skakanje iz traktora to je jedan uzas ni sami niste svjesi tiga ako neznav vozit traktor u sumi onda nidi jer poljeprivreda i suma nisi ni blizu istoga

  • izbor 01.09.2012.

    Čovjek nikad nemože znati gdje ga vreba nesreća. Žao mi je kad netko tako nastrada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare