To je to što me zanima!

Poginuo u automobilu koji je vozio olimpijac I. Šola

Na 27. kilometru autoceste Karlovac-Zagreb u sudaru kamiona i automobila smrtno je stradao suvozač iz automobila, 39-godišnji Alen Ćupo
Vidi originalni članak

Volkswagen Caddy vozio je predsjednik Hrvatskog bob i skeleton saveza i olimpijac Ivan Šola, a Alen Ćupo bio je tajnik Saveza.
Šola je krenuo oko podneva preticati kamion te je izgubio nadzor nad vozilom. Automobil se višestruko okretao i dospio pred kamion koji kočenjem nije uspio spriječiti sudar. Od sudara i slijetanja s kolnika smrtno je stradao suvozač u Caddyju Alen Ćupo (39), dok su obojica vozača neozlijeđena. Kamion zagrebačkih registarskih oznaka je vlasništvo poduzetnika Josipa Cvjetkovića iz Velike Gorice.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • entoni 06.12.2007.

    Tragedija za tragedijom zar smo ureknuti narod ? Šta se moglo dogoditi preticajući na ravnom da nije kvar na autu ovaj put ?! Za vrijeme izgradnje Kineskog zida radnika koji padne bi zakopali u most i nastavili dalje šta je u našim cestama tako prokleto ?!

  • Hacker-ri 06.12.2007.

    pretpostavljam da su krov odrezali vatrogasci. Iako ovo prebolesno izgleda. Moja sucut!!! neznam u kojem smislu izgubio nadzor na ravnici, al Bog ce ga znat !

  • Bijela13 06.12.2007.

    strasno je ovo sto se događa na cestama...strasno je sto se gube zivoti..strasne su slike auta nakon sudara...strasno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare