To je to što me zanima!

Poginuo vozač kombija (46): Tegljač se zabio ravno u njega

U prometnoj nesreći u utorak oko 10.30 sati u Kninu u Sinjskoj ulici, smrtno je stradao muškarac iz Zagreba. Vozač kamiona je prešao na suprotnu stranu ceste
Vidi originalni članak

prometnoj nesreći u utorak oko 10.30 sati u Kninu u Sinjskoj ulici, na mjestu je smrtno stradao 46-godišnji vozač kombija iz Zagreba. Očevidom je utvrđeno da je nesreću skrivio Zagrepčanin (36) za volanom tegljača MAN. 

Prešao u suprotnu traku, uslijedio je izravan sudar

On se, navodi policija, nije kretao uz desni rub kolnika. Tegljačem je prešao u suprotnu prometnu traku, gdje je izravno udario kombi Fiat Ducato, krapinskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak iz Zagreba.

- U ovoj prometnoj nesreći 36-godišnji vozač je lakše ozlijeđen i zadržan je na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Knin, a protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesrećecestovnom prometu - javlja Policijska uprava šibensko-kninska.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • medolino69 09.07.2014.

    Kamioni definitivno voze brzo . Kod nas ulete isto jako brzo a imaju nepreglednu prevagu ispod koje je odmah trgovina i uvijek netko prelazi cestu i stvarno moras biti jako oprezan bio ti pjesak ili vozac da te ne pokupe. Najgore je sto turisti ne znaju da se kod nas ne pridrzavaju ogranicenja i voze sporije kada skrecu a kamion zaleti preko 80 km molis Boga da uspije pobjec.

  • bopozopo 09.07.2014.

    Mene zanima dali je u planu za sljedećih 20 godina izgradnja obilaznice oko Knina ili možda planiraju izgraditi još neku crkvu ili napraviti spomenik.

  • pagora 09.07.2014.

    Tjera ih se da voze dok mogu disati i trenutak pada koncentracije je dovoljan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare