To je to što me zanima!

Pogledajte fakultete na kojima ima još mjesta za jesenski rok

Jesenskog roka neće biti na Filozofskom fakultetu dok će se na PMF-u moći upisati samo nastavnički smjerovi na fizici, fizici i kemiji te fizici i informatici
Vidi originalni članak

Završeni su upisi u prvu godinu preddiplomskih studija na Sveučilištu u Zagrebu, barem kad je riječ o srpanjskom tj. ljetnom roku. Na dijelu fakulteta više nema mjesta za upis novih studenata u jesenskom roku, a na većini drugih ostalo ih je jako malo. 

Jesenskog roka neće biti na Filozofskom fakultetu dok će se na PMF-u moći upisati samo nastavnički smjerovi na fizici, fizici i kemiji te fizici i informatici.

Za jesen više nema mjesta niti na Medicini, FER-u, Arhitektonskom fakultetu, Veterinarskom, Rudarskom...

Nove studente na jesen će upisivati Pravni fakultet, Ekonomski fakultet, Fakultet političkih znanosti, Učiteljski fakultet...

I ove se godine najviše studenata odlučilo za društvene smjerove, njih 4115 dok je, primjerice, njih 736 upisalo prirodne znanosti. 

Tablicu s potpunim podacima o ovogodišnjim upisima i broju preostalih mjesta pogledajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 9

  • petra1105 03.08.2015.

    sta da upisujem kad sam bila sprjecena ic na ljetni rok pa su mudonje sa agronomskog bas onaj smjer koji sam planirala na jesenkom upisat POPUNILI.

  • 5678 03.08.2015.

    Ja sam završio lijevi fakultet u rangu Prometnog fakulteta tzv.Hotelijerski fakultet,radio sam sve i svašta najgore što vam se može desiti je da završite na poslovima zaštite osoba i imovine samo da nije fizikalija.Pravnika i ekonomista koliko ti srce zaželi mo š birati. Od 150 ekonomista dva do tri dobra ostalo ćorak,pravo par pravnika nešto rade a 100 ih šeta sa torbama i glumataju u odjelima neke face. Upisujte Elektrotehniku,Pomorstvo-brodostrojarstvo,Brodogradnju i Strojarstvo........itd.pametnom dosta. Neka vas Bog blagoslovi.......

  • maso 03.08.2015.

    Ostalo mjesta na strojarstvu, geotehnici, geodeziji, građevini, matematičkom... Samo upisujte ekonomiju i humanističke znanosti, tu ima posla samo čekaju na vas da završite!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare