To je to što me zanima!

Pogledajte gdje se u nedjelju u Zagrebu neće smjeti parkirati

Zagrebparking moli građane da u subotu i nedjelju (14. i 15. veljače) ne parkiraju svoja vozila na lokacijama Gradske četvrti Gornji grad i u zoni hotela Westin
Vidi originalni članak

Iz sigurnosnih razloga zbog inauguracije nove predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Zagrebparking moli građane da u subotu i nedjelju (14. i 15. veljače) ne parkiraju svoja vozila na lokacijama Gradske četvrti Gornji grad i u zoni hotela Westin Zagreb. Vozila koja u tom periodu ostanu na navedenim lokacijama bit će premještena po nalogu MUP-a.

- Podružnica Zagrebparking premještanje vozila iz sigurnosnih razloga obavljat će s lokacije hotela Westin Zagreb u subotu od 8 do 16 sati, a s lokacije Gornji grad u subotu od 22 sata do nedjelje u 6 sati. 

Informaciju o lokaciji na koju će vozila biti premještena vlasnici će moći dobiti pozivom na broj telefona Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave zagrebačke: 192, kao i na brojeve telefona Službe za premještanje i prijenos vozila podružnice Zagrebparking: 01/6411 888 i 091/4816 043 - izvijestili su iz Zagrebparkinga.

Inauguracija će se održati u nedjelju u 12 sati na Trgu svetog Marka.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 13.02.2015.

    Izgradite konačno poštenu javnu garažu na Gornjem gradu, dovoljnog kapaciteta, bar 500 vozila.

  • ajes ume 13.02.2015.

    U Rijeci i Samoboru taj dan spaljuju glavnog aktera, zar ne?

  • leoirex1 13.02.2015.

    Ovaj će datum inauguracije prve Hrvatske predsjednice za vrlo kratko vrijeme na osnovu rezultata njezina pozitivnoga rada ući u povijest. Isti tako će se ovaj datum pamtiti kao datum prestanka nerada i beskoristi bivšega predsjednika, jer će početi raditi kao profesor, pa će konačno nešto korisnoga raditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare