To je to što me zanima!

Pogledajte kako je pao avion pri slijetanju u San Franciscu

Bivši pilot Boeinga 727 Jack Suchoski napravio je video animacije tragičnog pada Boeinga 777 pri slijetanju u zračnu luku u San Franciscu kada je poginulo troje ljudi
Vidi originalni članak

Jack Suchoski, bivši pilot Boeinga 727 i video animator, napravio je precizne animacije koje rekonstruiraju pad Boeinga 777 pri slijetanju na aerodrom u San Franciscu 6. srpnja, te kako je ispravno trebao izgledati njegov let.  Video animacije objavio je na YouTubeu. 

Podsjetimo, u Boeingu 777 tvrtke Asiana bilo je 300 putnika, od kojih je troje poginulo.  

Suchoski navodi kako je za video animacije koristio više izvora informacija o nesreći, uključujući i izjave svjedoka.  Tvrdi kako se vodio vremenima, brzinom, udaljenošću i visinama koje su mu bile dostupne u podacima do 10. srpnja. 

Ipak, ispod objavljene animacije Suchoski napominje kako pravi primjer ispravnog slijetanja nije programiran na ispravnu brzinu već samo na visinu. 

Naime, da je bio programiran na ispravnu brzinu, Suchoski navodi da bi vrlo brzo prošao pored Asianinog Boeinga i nestao s ekrana. 

Suchoski napominje kako će svoju rekonstrukciju mijenjati i ponovo objavljivati kako će dobivati nove podatke o nesreći.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mladen Matanic 15.07.2013.

    to su njihove pretpostavke prava istina je možda nešto drugo tko zna zašto je pilot izgubio kontrolu.

  • mudrica x 15.07.2013.

    onda ispade da je pilot kriv

  • wargods_1 15.07.2013.

    avionu slomiću ti krila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare