To je to što me zanima!

Pogledajte koje su ceste do 15 sati zatvorene zbog maratona

Oni koji planiraju tijekom dana u centar Zagreba, trebali bi pogledati koje su ceste prohodne. Na trasi maratona bit će potpuno obustavljen i tramvajski promet
Vidi originalni članak

Na zagrebačkim ulicama od 10 do 15 sati će 3338 trkača sudjelovati na 24. Zagreb maratonu, a zagrebačka policija je objavila kako će od 9 do 15 sati na trasi utrke zatvoriti niz prometnica. 

Zatvaraju se Ilica, od Selske do Trga b. J. Jelačića – Trg bana Jelačića – Jurišićeva ul. – Trg hrvatskih velikana – Martićeva, od Trga hrvatskih velikana do Ul. A. Bauera – Ul. A. Bauera, od Martićeve do Vlaške – Vlaška ul., od A. Bauera do Kvaternikovog trga i od A. Bauera do Bakačeve – Maksimirska – Ul. Dubrava, od Štefanovečke do Ul. II. Poljanice – Cesarčeva i Bakačeva.

Na cijeloj trasi maratona bit će obustavljen i tramvajski promet. Autobusni i  tramvajski promet odvijat će se prema posebnom rasporedu ZET-a.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mkpower 11.10.2015.

    Mogli su si organizirat maraton doma u bosni i hercegovini od zlosela do ........, al nezna to više trčat po kamenjaru, omilio im se asvalt.

  • mkpower 11.10.2015.

    Organizatori ove utrke su nepismeni brđani i kamenjari. Osvetit će im se to na idučim lokalnim izborima, daj bože, da im nemogla hitna doć doma na intervenciju zbog maratona . Stoko nepodojena.

  • Jesus is my savior 11.10.2015.

    Kakvo trčanje, kakvi bakarači; nedjeljno poslijepodne uz utrku F1. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare