To je to što me zanima!

Pogledajte police u hladnjaku: Zbog salmonele, opozvali kulen

Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EZ) od 15. studenoga 2005. o mikrobiološkim kriterijima za hranu, a obavijest se odnosi isključivo na na gore navedeni proizvod, stoji u priopćenju
Vidi originalni članak

Opoziva se trajni suhomesnati proizvod "Zagorski kvrgavi kulen" od 500 grama, zbog utvrđene bakterije iz roda Salmonella spp., izvijestio je u srijedu Državni inspektorat Republike Hrvatske.

Proizvođač kulena je Škalec promet d.o.o., prerada mesa Družilovec 116, a na tržište stavlja Mesnica Grašo.

OPOZIV ZBOG LISTERIJE Provjerite hladnjake, popularne kobasice povlače se iz prodaje

Proizvod je LOT broja  23012023, proizveden je 23. siječnja 2023. s rokom upotrebe do 6. veljače 2024.

Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EZ) od 15. studenoga 2005. o mikrobiološkim kriterijima za hranu, a obavijest se odnosi isključivo na na gore navedeni proizvod, stoji u priopćenju.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Maxitron 22.11.2023.

    Ovo papagaji su čvrsto odlučili uništiti i ovo malo tradicije u Hrvatskij. Pitam prijatelje vani o toj bedastoči i svi me gledaju i pitaju jel sam dobio ovih dana pa sad i sam pitam kak niko u okruženju nije opterećen tim glupostima samo se u Hrvatskoj svi dereju na sav glas o toj gluposti. Nekak čudno te boleštine pogađaju Hrvatsku !!!? No čul sam i to da su lovaši (lobi) sve unapred splanirali i.......evo nam rezultata a da nam nebu dosadno pobrinuli su se i za ptičju gripu ,isto nepoznanica u okruženju ?????? A je hrvatska neka za....na zemlja !!!!

  • blatobran555 22.11.2023.

    Dobro da sam okruzen majstorima mesarima pa me vase kuge i slicne izvedenice uopce ne zanimaju

  • Jopazg 22.11.2023.

    Dajte ga meni da ga unistim. Ide sa rakijom bez problema. 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare