To je to što me zanima!

Pogledajte razliku: Poplavljeni Mraclin danas i prije dva dana

Nakon izlijevanja rijeke Lomnice na području Velike Gorice prije dva dana, voda se polako povlači. Pogledajte fotografije koje uspoređuju stanje u srijedu i danas
Vidi originalni članak

Velika količina kiše i rast temperatura posljednjih su dana poplavili produčja oko Velike Gorice, Karlovca, a poplavljeno područje Siska tek očekuje vodni val koji se približava tokovima Kupe i Save. 

Na velikogoričkom području najugroženija su bila mjesta Buševac, Rakitovac, Mraclin, Petrovina i Ribnica u kojima su poplavljeni brojni objekti. Voda se postupno povlači, a kako je sve izgledalo prije dva dana pogledajte u galeriji. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • sele dj 14.02.2014.

    Na predzadnjoj fotki fale dida i cika postar !

  • MAX 2010 14.02.2014.

    hrvatske vode ne rade ono za što ubiru ogroman novac ali i čitava naselja se grade mimo svake logike,dozvole dijele na cesti i selskim zabavama, To je slučaj i sa gradnjom 5-9 etažnih objekata na obroncima Sljemena na laporu i bez elementarnih građevinskih pravila (do prve kiše). Dok je radila struka nije dozvoljavala ni nadstrešnicu napraviti na tim mjestima,a onda je došla ekipa "super lumena" i danas imamo to što je svaki dan na tv ! Tko je kriv ? Oni koji i danas misle da su jači od prirode i da i kod Boga osobno imaju vezu jer su dali na pokaznim misama za popov Tuareg !

  • odiseja 14.02.2014.

    za sve štete nastale neradom Hrvatskih voda poslati ovrhu na državni proračun

Komentiraj...
Vidi sve komentare