To je to što me zanima!

Pogledajte snimku: Ovako su odveli zubare ravno na robiju

Lionel Guedj izvadio je ili tretirao gotovo 4000 zdravih zubi, a ugrađivao je 28 puta više proteza nego prosječni francuski zubar.  Dobio je osam godina zatvora, dok je njegov otac dobio pet godina
Vidi originalni članak

Slučaj francuskih zubara, oca i sina, koji su ljudima godinama vadili zdrave zube, podigao je veliku pozornost u Francuskoj. Lionel Guedj (42) i njegov otac Jean-Claude Carnot (71) unakazili su stotine pacijenata. 

AKCIJA 'KARIJES' Vadili im zdrave zube i unakazili stotine ljudi: Tata i sin zubari idu u zatvor na 8 i 5 godina

Kako je tužiteljstvo dokazalo, Lionel Guedj izvadio je ili tretirao gotovo 4000 zdravih zubi, a ugrađivao je 28 puta više proteza nego prosječni francuski zubar.  Nakon što je sudac pročitao presudu, policajci su izveli oca i sina i odveli ih ravno u zatvor.

Pogledajte snimku: Odveli ih u zatvor

Policajka stavila ruku na objektiv

Sin je dobio isam godina, a otac pet godina zatvora.

Dok su ih vodili, osuđenici su imali maske preko lica.

Sve su osiguravali policajci, a kad su fotoreporteri pokušali snimiti oca i sina izbliza, policajka im je stavila ruku na objektiv. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Joza Prezaduzeni 18.09.2022.

    Bacila je sjenu na zubare

  • NeobuzdaniGoji 18.09.2022.

    pa to je standardan modus operandi farmaceutsko- medicinskog kompleksa zadnjih 50 godina, sužavaj kontrolne granice kako bi namakao što više pacijenata za doživotne tretmane, samo starenje je proglašeno kao medicinsko stanje koje zahtjeva neki od beskorisnih, a često i opasnih tretmana . Sve je to samo biznis

  • krao_sam 18.09.2022.

    oprostio bih joj u članstvo u zločinačkoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare