To je to što me zanima!

Pogledajte što je Holy dobila u odgovoru: Tajnica ostaje raditi

Rene Valčić napisao je ministrici Holy da mu je žao što je uznemirena, ali da svrha promjena nije ni političke ni osobne naravi. Objasnio je da je pitanje funkcionalno
Vidi originalni članak

Nakon što je u javnost izašlo pismo ministrice Mirele Holy u kojem je od predsjednika uprave HŽ-a tražila da Heidu Maziju poštedi otkaza ili da ju premjesti na drugo mjesto, Nova TV došla je do odgovora Renea Valčića.

Ministrici je napisao da mu je žao što je 'uznemirena zbog rješenja rasporeda zaposlenika u HŽ-u', ali da svrha promjena nije ni osobne ni političke naravi. Objasnio je da je sve isključivo funkcionalno pitanje i da je na mjesto tajnice vraćena zaposlenica koja je posao radila za vrijeme mandata više Uprava. Valčić je naglasio i da Mazija neće biti zakinuta te da će se za nju naći odgovarajuće rješenje. 

- To samo po sebi isključuje raskid ugovora o radu, a posebno bilo kakvu primisao o šikaniranju ili osveti, napisao je Valčić. 


Idi na 24sata

Komentari 110

  • hvala bogu što sam ateist 08.06.2012.

    Neki od naslova koji krase prve stranice dnevnog tiska .... Wednesday Addams ponudila ostavku.... Wednesday Addams istjerana iz obitelji .... Gomez Addams prihvatio ostavku.... Fester Addams se još nije oglasio....

  • zdrawe 07.06.2012.

    ima boga,,no sad ce oni nju negdje smjestit a na njeno mjesto nekog ko je bez posla,,zapravo svi su oni ocito bez posla no ja mislim na ove njihove drugove bez posla..

  • RPT 07.06.2012.

    index pise vjestica dala ostavku .

Komentiraj...
Vidi sve komentare