To je to što me zanima!

Pogledajte video: Dječak (3) se izgubio u divljini, pronašli su ga nakon tri dana u potoku: 'Živ je'

Vlasti kažu kako je AJ prošao bez ozljeda, tek s nekoliko ogrebotina, a odjeća koju je imao na sebi bila je posve mokra. Njegov otac, Anthony Elfalak, to je nazvao pravim čudom
Vidi originalni članak

Dječak (3) koji se prije tri dana izgubio u australskoj divljivni, pronađen je živ i zdrav nakon velike potrage, piše BBC.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Anthonyja 'AJ' Elfalaka su iz helikoptera uočili kako pije vodu iz potoka na imanju svoje obitelji u ruralnom dijelu Novog južnog Walesa. Dječak, autist koji ne govori, posljednji je put viđen u svojoj kući u petak. Njegova je obitelj bila u strahu daje dijete oteto.

No spasitelji su AJ-ja pronašli oko 500 metara od kuće na velikom imanju u Puttyju na sjeveru države. Na snimci koju je podijelila policija Novog južnog Walesa, može se čuti glas spasioca koji kaže: 'Imam dječaka!' Vlasti kažu kako je AJ prošao bez ozljeda, tek s nekoliko ogrebotina, a odjeća koju je imao na sebi bila je posve mokra.

Njegov otac, Anthony Elfalak, to je nazvao pravim čudom. U potrazi je sudjelovalo više od 100 policajaca koji su danima pretraživali okolicu. Mjesto gdje je dječak na koncu pronađen, pregledali su više puta.

- Na sebi je imao nekoliko mravljih ugriza i ogrebotina, ali živ je! Živ je! Znam da se ponašam mahnito, ali nitko ne može znati kako je to dok mu se i samome nešto ovako ne dogodi. Osjećam se nevjerojatno. Moje noge, kukovi, zglobovi... Ne mogu hodati. Četiri dana smo pretraživali šumu. Nismo prestajali - kazao je ushićeni dječakov otac.

Lokalni mediji objavili su snimku presretne obitelji kad im je javljena sretna vijest. I premijer Scott Morrison također je izrazio olakšanje, objavivši na Twitteru koliko mu je drago što je dječak dobro.

- Ne mogu ni zamisliti koliko je ovo sve bilo traumatično za AJ-a i njegove roditelje - rekao je Morrison. 

Još uvijek se ne zna zašto je dječak odlutao, kažu njegovi roditelji. AJ se u petak ujutro igrao sa svojom braćom, no obično se ne udaljava od majke. U nedjelju je policija zaplijenila jedno vozilo jer se tada još mislilo da se radi o otmici djeteta.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • teta Lily 06.09.2021.

    srećica mala,dobro da je sve dobro završilo

  • Coco.Chanel 06.09.2021.

    A jadničak 😔 pije vodu rukicama

  • beeeebeeee1 06.09.2021.

    Neko je gledao Bear Gryllsa :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare