To je to što me zanima!

Pogledajte video: U ime PBZ-a pokušao obitelj izbaciti iz kuće

Na snimci se jasno vidi da je obitelj u kući te se prepiru sa Tomšićem o tome tko je vlasnik kuće. Bankar tvrdi kako je PBZ od RH na dražbi kupio spornu nekretninu
Vidi originalni članak

Na internetskim stranicama građanske udruge Živi zid u utorak je objavljena snimka koja prikazuje, kažu, pokušaj da se deložira obitelj Rebernišak iz Pregrade. Tvrde da je deložaciju bez sudskog naloga pokušao izvršiti zaposlenik PBZ Nekretnina Tomislav Tomšić

Na snimci se jasno vidi da je obitelj u kući te se prepiru s Tomšićem o tome tko je vlasnik kuće. Bankar tvrdi kako je PBZ od Republike Hrvatske na dražbi kupio spornu nekretninu. 

Pomalo bahatim nastupom jednom članu obitelji Rebernišak govori kako mu je bio spreman platiti i smještaj i savjetovati ga, no kaže, muškarac je 'opet krivo napravio'. Bankar je ostalima poručio da se 'bolje upoznaju sa situacijom'. 

Navodno muškarac, vlasnik kuće, banci duguje 20.000 kuna, dok kuća koju mu se pokušava oduzeti vrijedi oko 200.000 kuna. U PBZ Nekretninama tvrde da su oni zemljišnoknjižni vlasnici kuće još od 2008. godine, kada su kupili kuću na javnoj dražbi, ali se bivši vlasnik kuće već pet godina odbija iseliti iz nje. 

Kada su prošle godine preuzeli kuću, on je opet provalio u nju. U utorak je dobio rješenje da u roku od 24 sata mora predati kuću u posjed PBZ Nekretninama, ali je to odbio učiniti.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • ljubica ljubičica_1 26.01.2014.

    Vjerujte banka govori istinu.Takvih slučajeva ima još.

  • nofatchicks 24.01.2014.

    Tomšiću,jel mirno spavaš? Srami se.Grizes kao da ce netko od tvojih umrijet ako covjeka ne izbacis na cestu.Fakat si dno dna od covjeka.

  • e moj narode... 23.01.2014.

    wauu..al bi meni ovaj kroz zid izašao...čuj ga..legitimirajte se..ha,ha,haa..o jaaadooo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare