To je to što me zanima!

Pogriješili? Zadnje riječi ipak nisu bile 'U redu, laku noć'

Nije jasno iz čijih je usta ova rečenica izašla niti kako je uopće moglo doći do zabune. Malezijski odjel za civilno zrakoplovstvo je izdao tek kratko priopćenje
Vidi originalni članak

Nakon brojnih obrata u slučaju misteriozno nestalog Boeinga 777, malezijske vlasti promijenile su tvrdnju da su posljednje riječi izgovorene u kokpitu zrakoplova bile 'U redu, laku noć'. Sada tvrde da su zadnje riječi koje je kontrolnom tornju izgovorio jedan od pilota nestalog zrakoplova Malaysia Airlinesa bile 'Laku noć, Malaysian 370', piše Reuters.

Nije jasno iz čijih je usta ova rečenica izašla, pilotovih ili kopilotovih, niti kako je uopće moglo doći do zabune. Malezijski odjel za civilno zrakoplovstvo o ovome je tek izdao kratko priopćenje. 

Malezijski ministar prometa Hishammuddin Hussein je naredio istražiteljima da javnosti na uvid daju cijeli transkript posljednjih minuta razgovora, što će učiniti nakon što o svemu obavijeste obitelji putnika i posade.

Malezijski premijer ide u Perth

U ponedjeljak je objavljeno i da će malezijski premijer Najib Razak posjetiti australski Perth, odakle se koordiniraju sve operacije traganja za nestalim avionom, kojemu se od 8. ožujka gubi svaki trag. 

Za zrakoplovom još traga 20 brodova i aviona, no za sada ni jedan pronađeni objekt  iz Indijskog oceana nema nikakve veze s nestalim Boeingom. Uglavnom je riječ o odbačenim dijelovima ribarske opreme. U potragu se u ponedjeljak uključio i brod s posebnom opremom za lociranje crne kutije, čija će se baterija uskoro istrošiti te će prestati odašiljati signale.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • misko2k 01.04.2014.

    Ovaj avion nije sigurno "nestao", čim toliko laži oko cijelog aviona se vrte, sramota za sve države koje milijarde daju za špijunsku opremu, a ovaj avion ne mogu naći. Fala Bogu šta sada više nećemo čitati o 11.Septembru kao najvećoj uroti, rađa se upravo majka svih urota do sada...

  • v80 01.04.2014.

    U svakom naslovu vezanom za nestali avion nalazi se upitnik,koji sve govori!!

  • Old Kresoje 01.04.2014.

    Naravno da su pogriješilli. Zadnje riječi pilota su ipak bile " Mujo ne možeš ti sad malo voziti avion, izlazi van iz kabine".

Komentiraj...
Vidi sve komentare