To je to što me zanima!

Pohotnik se ušuljao u kamp kućicu i počeo pipati ženu (50)

Policija je privela muškarca (33) iz mjesta Konjevrate u šibenskom zaleđu. Protiv njega su podnijeli prijavu zbog bludnih radnji. Pipao ju je po intimnim djelovima
Vidi originalni članak

Perverznjak je u nedjelju oko 2 sata ujutro ušao ženi u kamp kućicu i počeo je dirati po intimnim dijelovima tijela. Preplašena 50-godišnjakinja počela je vikati i tako ga uspjela otjerati. 

Zagrepčanka koja je odsjela u auto-kampu u Vodicama, prijavila je slučaj policiji. Oni su brzom intervencijom pronašli i priveli na kriminalističko istraživanje 33-godišnjeg pohotnika iz mjesta Konjevrate u šibenskom zaleđu. Nakon ispitivanja su ga pustili, a slijedi mu kaznena prijava zbog bludnih radnji. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • lorens 08.08.2011.

    Naši političari radili su ustav i zakon po nekakvom europskom klišeu koji kod nas ne funkcionira kao u Europi.Zašto?Jer sudstvo je sporo i traljavo.gotovo sve što policija napravi sudstvo uprska.Šteta što nisu uzeli neke kazne i zakone iz arapskih zemalja pa se ne bi desilo da se manijaci puštaju na slobodu već bi po kratkom postupku ostao bez nekih dijelova tijela i sigurno to više ne bi mogao ponoviti.

  • pika_slika 08.08.2011.

    majko mila, koliko manijaka po šibenskoj županiji...isto kao što su ubice iz sisačke županije...

  • Velečasni 1 08.08.2011.

    Neke babe tih godina plaćaju takve mlade dečke da ih šilje.Ajme zločina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare