To je to što me zanima!

Pohotnog svećenika ponovno su razriješili dužnosti župnika

Sado-mazo svećenik Marko Tomušić više nije župnik u Pokupskom. Kažu kako su ga razriješili jer ga je njegov ordinarij povukao u Đakovačko-osječku nadbiskupiju
Vidi originalni članak

Sisački biskup mons. Vlado Košić razriješio je perverznog svećenika Marka Tomušića službe privremenog upravitelja župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pokupskom. Iz odnosna s javnošću Sisačke biskupije kažu kako su ga razriješili jer ga je njegov ordinarij povukao u Đakovačko-osječku nadbiskupiju. 

Svećenik Tomušić je sablaznio javnost svojim homoseksualnim i sado-mazo ispadima. Njega je mons. Marin Srakić u kolovozu nakon afere razriješio službe župnika župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Berku.

Perverznog svećenika je medijima razotkrio mladić s kojim je Marko na internetu dijelio najintimnija maštanja. Mladić je medijima predao čitavu prepisku sa svećenikom, kao i gnjusne fotografije i videosnimke na kojima je Tomušić odjeven u sado-mazo odjeću. Upravo zbog takvih aktivnosti Tomušića su 2001. godine maknuli sa župničke službe u selu Gorjani nedaleko od Đakova. Sumnjičilo ga se da je seksualno napastovao maloljetnog nećaka, no nikad za to nije bio osuđen.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Ni-na 31.12.2011.

    Ovo je definitivno poremećaj i taj čovjek je nastran,tu nema opravdanja.Ali ostali su samo ljudi. Treba im dozvoliti da imaju vlastite obitelji i bilo bi puno manje ispada u njihovim redovima.

  • picuskin 31.12.2011.

    Svi su oni izopačeni i isti, ovaj je samo nešto gluplji kada se je dao uhvatiti,to je jedini problem.Sada če ga vozati vamo ,namo,ko prljavu lovu,pa če kad raja zaboravi postati ravnetelj nekog od Caritasovih dječjih sela.Zapravo unaprijediti će ga,pustiti če lisca u kokošinjac.

  • mimi mala 31.12.2011.

    Problem je sta je taj "sadomazo svecenik"napravio! Ali veci problem i srz licemjerstva je u tome da ga se stavlja da ponovo obnasa istu duznosti(samo ga se premjesta).On svoj "posao"nije odradio kako treba!Mi svi "mali"kad zeznemo na poslu letimo van, (automatski)katkad i na ulicu! Zasto to i za svecenike ne vrijedi!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare