To je to što me zanima!

Pojačali suradnju: EU i Kina su se udružili protiv D. Trumpa

Uvjereni smo da je odluka Sjedinjenih Država o napuštanju Pariškog sporazuma velika pogreška, veća od one kad nisu ratificirali Protokole iz Kyota, rekao je u petak Donald Tusk
Vidi originalni članak

Danas pojačavamo našu suradnju s Kinom u području borbe protiv klimatskih promjena. To znači da su danas Kina i EU pokazali solidarnost s budućim generacijama i odgovornost prema cijelom planetu. Uvjereni smo da je odluka Sjedinjenih Država o napuštanju Pariškog sporazuma velika pogreška, veća od one kad nisu ratificirali Protokole iz Kyota, jer je Pariški sporazum pošteniji, rekao je u petak predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk nakon završetka summita EU - Kina. Dodao je kako će se borba protiv klimatskih promjena nastaviti bez obzira na sudjelovanje SAD-a.     

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kokaza10 04.06.2017.

    Trumpa treba smijeniti, nadam se da Ameri imaju načina da to brzo učine!

  • Nananaci 04.06.2017.

    van iz smeća od EU #Hrexit

  • purgerica prva 03.06.2017.

    Ma bravo za Trumpa! Jel znate da Senat nikada nije ratificirao pariški ugovor? A jel znate kak SAD svake godine za tzv "klimatske" bedastoće uplaćuje 165 milijardi dolara? Zašto ti iz "novog svjetskog poretka" ne kažu kad će ukinuti, zabraniti, demontirati HAARP sustave po svijetu? Njima kontroliraju klimu od Aljaske do Antarktike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare